Fenalaşan Gannuşi askeri hastaneye kaldırıldı

Fenalaşan Gannuşi askeri hastaneye kaldırıldı

Tunus Meclis Başkanı Gannuşi'nin Kovid-19 nedeniyle sağlık durumunun kötüleştiği ve askeri hastaneye kaldırıldığı açıklandı.

Tunus Meclis Başkanı ve Nahda Hareketi lideri Raşid el-Gannuşi hastaneye kaldırıldı.

Meclis Başkanı Basın Müsteşarı Vesim el-Hadravi "Gannuşi'nin sağlığı bir süre önce yakalandığı Kovid-19'un etkileri sonucu kötüleşti ve askeri hastaneye nakledilmesi gerekti" dedi.

Doktorların Gannuşi'nin hala Kovid-19'un yansımaları nedeniyle sağlık sıkıntısı yaşadığını doğruladığını belirten Hadravi, "Gannuşi'nin durumu şu anda stabil ve doktorlar bu gece hastaneden ayrılabileceğini onayladı" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Gannuşi'nin sosyal medya hesabından 13 Temmuz'da paylaşılan açıklamada, Meclis Başkanı'nın Kovid-19 testinin pozitif çıktığı belirtilmişti.

Gannuşi'nin siyasi danışmanı Riyad eş-Şuaybi, geçen hafta yaptığı açıklamada bir süre önce Kovid-19'a yakalanan Gannuşi'nin iyileştiğini, bir haftalık tedavinin ardından hastaneden taburcu edildiğini ve sağlık durumunun çok iyi olduğunu ifade etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN