Gana’da patlayıcı madde yüklü kamyon patladı: Çok sayıda ölü ve yaralı

Gana’da patlayıcı madde yüklü kamyon patladı: Çok sayıda ölü ve yaralı

Gana'nın batısındaki maden kasabası Bogoso yakınlarında patlayıcı madde yüklü kamyon ile motosikletin çarpışması sonucu büyük bir patlama meydana geldi. Olay yerinde çok sayıda ölü ve yaralının olduğu ifade edildi.

Gana’nın batısındaki maden kasabası Bogoso yakınlarında büyük bir patlama meydana geldi. Polis tarafından yapılan açıklamada, "Öğleden sonra Batı Bölgesi'ndeki Bogoso ve Bawdie arasındaki Apeatse'de büyük bir patlama meydana geldi" ifadeleri kullanılarak, patlamaya Tarkwa'dan Chirano’daki madenlere patlayıcı madde taşıyan kamyon ile bir motosikletinin çarpışması sonucu meydana geldiği ifade edildi.

POLİS "BÖLGEDEN UZAKLAŞIN" ÇAĞRISI YAPTI

Polis, ölü ve yaralı sayısı hakkında açıklama yapmazken, arama-kurtarma çalışmalarının devam ettiğini belirtti. Halkı sakin kalmaya çağıran polis, vatandaşların patlama bölgesinden uzaklaşmalarını istedi.

Görgü tanıkları, patlamada çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini ve yaralandığını ifade etti. Patlamanın yaşandığı bölgeden paylaşılan görüntülerde, çok sayıda binanın yerle bir olduğu ve patlama nedeniyle büyük bir çukur oluştuğu görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN