Gerçeği 21 yıl sonra öğrendi! Ehliyetini yenilemek isteyen kadına şok

Gerçeği 21 yıl sonra öğrendi! Ehliyetini yenilemek isteyen kadına şok

Ehliyetini yenilemek isteyen Caron McBride gerçeği tam 21 yıl sonra öğrendi. 1999'da kiraladığı film kasetini iade etmediği için hakkında yakalama kararı çıkarıldığını öğrenen McBride 'hayatımın şokunu yaşadım az kalsın kalp krizi geçiriyordum' dedi

ABD'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan Caron McBride, tam 21 yıl önce kiraladığı ama iade etmeyi unuttu. 'Sabrina the Teenage Witch' adlı filmin VHS tipi kasetini kiralayan ve iade etmeyi unutan Caron McBride için yakalama kararı çıkaran mahkemenin dolandırıcılıktan dava açması bekleniyor. 'Hayatım boyunca o filmi izlemedim' diyen McBride şimdi savcılığın hakkında bir karar vermesini bekliyor. 

ABD medyası, kasetin kiralandığı işletmenin uzun yıllar önce kapandığını ancak Cleveland Bölge Savcılığı’nın isterse dava açabileceğini duyurdu. McBride ise bir kaset için kimseyi dolandırmak istemediğini, suçsuz olduğunu dile getirdi. 

film-kaset.jpgCaron McBride

"KALP KRİZİ GEÇİRİYORDUM"

McBride ehliyet değişimine yönelik online üzerinden başvuruda bulunduğu sırada e-mail ile gelen mesajda hakkında arama kararı çıkarıldığını öğrendi. Yerel medyaya konuşan McBride, "Cleveland Bölge Savcılığı’ndan arandığımda hakkımda arama kararı olduğunu öğrendim. Kalp krizi geçiriyordum" dedi.

kaset.jpg

"FİLMİ HAYATIM BOYUNCA İZLEMEDİM"

McBride, 20 yıl önce 2 çocuğu olan başka birisiyle birlikte olduğunu ve çocukları adına bu kaseti kiralamış olabileceğini ifade etti. "O dönemde bir adamla yaşamıştım, bu 20 yılı aşkın bir süre önceydi. 8, 10  yaşında iki çocuğu vardı. Sanırım gidip aldı ve geri vermedi." diyen McBride "Hayatım boyunca o filmi hiç izlemedim, bana göre de değil. Şimdi de bir VHS kasetinden aranan bir suçluyum" ifadelerini kullandı.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN