Havuzda dehşet anları! Küçük çocuk herkesin gözü önünde boğuldu

Çin'de kapalı ve birçok kişinin yüzdüğü bir havuza giren çocuk, uzun süre çırpındıktan sonra boğuldu. Çocuğun çırpınışlarını ve boğulduktan sonraki anlarını uzun süre kimse fark etmedi. Görüntüler izleyenleri dehşete düşürdü.

Çin'de bir çocuğun havuzda herkesin gözü önünde boğulduğu anlar izleyenleri dehşete düşürdü. Boğulduktan çok sonra fark edilen çocuk havuzdan çıkarıldı, ancak artık çok geç kalınmıştı.

ÇIRPINIŞLARINI KİMSE GÖRMEDİ

Çin'de 8 yaşında olduğu belirtilen bir çocuk, birçok akranının olduğu görülen bir havuza merdivenden atladıktan sonra suyun yüzeyinde kalamadı ve çırpınmaya başladı. Uzun süre suda çırpınan ve boğulan çocuk, yaklaşık 2 dakika boyunca ne akranları tarafından ne de havuzun başında duran ve diğer çocukları gözleyen yetişkin kişi tarafından fark edilmedi. Bir süre sonra çocuğun boğulduğunu fark eden yetişkin kişi, başkalarına seslenerek yardım istedi. Yardıma koşan 2 kişi çocuğu havuzdan çıkardı ancak çok geç kalınmıştı. Görüntüler izleyenlerin kanını dondurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN