Hindistan'da eski bir kuyu arabayı yuttu

Hindistan'ın Mumbai kentinde bir otomobilin kuyu tarafından yutulduğu anlar kameralara yansıdı. Görüntülerde araç saniyeler içerisine yok olurken yetkililer, olayda can kaybı olmadığını açıkladı.

Koronavirüs pandemisinin çok sert bir şekilde vurduğu Hindistan, geçtiğimiz günlerde de görülmemiş şiddetteki yağışlara ev sahipliği yaptı.

Ülkenin özellikle de Mumbai bölgesini etkileyen yağışlar, sel baskınlarına, uzun süreli elektrik kesintilerine ve mal kayıplarına yol açtı. Yaşanan afet sırasında meydana gelen bir olay ise Hindistan'ın sosyal medya gündemine oturdu.

Mumbai'ye bağlı Ghatkopar'da meydana gelen olayda bir otomobil, oluşan bir çukur tarafından yutuldu. Araç içerisinde kimsenin olmaması, yaşanan bu olayda can kaybı yaşanmamasını sağladı.

Ancak araç, yaşanan olay üzerine kullanılamaz hale geldi. Açılan çukurun büyüklüğü nedeniyle saniyeler içerisinde tamamen batan otomobile ait görüntüler, akıllarda durgunluk yaratacak türdendi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer, çökmenin yaşandığı yerin altının boş olduğunu, buranın daha önce bir kuyu olduğunu ancak bir süre sonra kapatıldığını duyurdu.

Daha sonra bölge halkının burayı betonla doldurarak otopark haline getirdiğini söyleyen yetkililer, yağan yağmur nedeniyle çökme olduğunu ve söz konusu aracın da bu kazaya kurban gittiğini belirtti.

Olay yerinde inceleme yapan yetkililer, can kaybı olmadığını da ilk ağızdan doğruladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN