Hindistan'da fırtına felaketi: 47 ölü

Hindistan'da fırtına felaketi: 47 ölü

Hindistan'ın orta ve batı bölgelerinde etkili olan şiddetli yağış, fırtına ve yıldırım isabet etmesi nedeniyle 47 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Hint yetkililer, Rajasthan eyaletinde etkili olan fırtına ve yıldırım isabet etmesi sonucu en az 24 kişinin hayatını kaybettiğini belirtti.

Madhya Pradeş eyaleti Başbakanı Kamal Nath, eyalette şiddetli yağış ve fırtınada 10 kişinin yaşamını yitirdiğini söyledi.

The Press Trust of India haber ajansına göre, Gujarat ve Maharaştra eyaletlerinde meydana gelen fırtınada da 13 kişi öldü.

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, fırtınada hayatını kaybedenlerle ilgili büyük üzüntü duyduğunu dile getirdi. Modi, durumun yakından takip edildiğini vurguladı.

YENİ DELHİ/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN