Hinditan'da 7 katlı bina çöktü: Son anda fark ettiler

Hinditan'da 7 katlı bina çöktü: Son anda fark ettiler

Sel felaketinin yaralarını sarmaya çalışan Hindistan'da bu kez de 7 katlı bir bina çöktü. Mumbai şehrindeki binanın sıvasının parçalandığını fark eden bölge halkı, bina çökmeden içerisindeki 60 kişiyi kurtardı. Bölgeye itfaiye ekipleri gönderildi ve arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Hindistan’ın Mumbai şehrinde 7 katlı binanın bir kısmı çöktü. Binadaki sıvanın parçalandığını fark eden bölge halkı, bina çökmeden içerisindeki 60 kişiyi kurtardı.

Hindistan’ın Mumbai şehrinin Kalbadevi bölgesinde bulunan 7 katlı binanın bir kısmı çöktü.

Yetkililer, bölge halkının bina sıvasının parçalandığını fark etmesi üzerine bina çökmeden içerisindeki 60 kişiyi kurtardığını belirtti.

İTFAİYE ARAÇLARI GÖNDERİLDİ

Yetkililer, yerel saatle 14.00’te meydana gelen olayda itfaiye ekiplerinin olay yerine gönderildiğini ve 5 itfaiye aracı ile arama kurtarma çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

(Görsel temsilidir)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN