Hong Kong'da protestcular Çin yanlısı adamı yaktı

Hong Kong'da protestcular Çin yanlısı adamı yaktı

Hong Kong'daki protestocular Çin yanlısı bir adamın üzerine benzin döküp yaktı.

Hong Kong'da nisan ayından bu yana devam eden eylemlerde göstericilerle güvenlik kuvvetleri arasında yaşanan çatışmaların yanı sıra göstericiler ile Çin yanlısı Hong Konglular arasında yaşanan çatışmalarda da artış yaşandı.

Çin yönetiminden ayrılmayı ve İngiliz yönetimine geçmeyi savunan eylemciler ile Çin yanlıları, düzenledikleri eylemlerde sık sık karşı karşıya geliyor ve çatışmalar yaşanıyor.

Son olarak ise, Hong Kong'un Ma On Shan bölgesinde yaşanan eylemlerde, göstericiler tarafından Çin yanlısı olduğu bilinen bir Hong Konglu ateşe verildi.

Metro istasyonunda yaşandığı öğrenilen olayda, Çin yanlısı Honk Konglu kişi eylemcilerle tartışırken, başka bir eylemcinin adamın üzerine benzin döküp ateşe verdiği görülüyor.

Çevredekiler tarafından söndürülen adamın Prince of Wales hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN