İngiltere ordusunun sosyal medya hesapları hacklendi

İngiltere ordusunun sosyal medya hesapları hacklendi

İngiliz Ordusu, Twitter ve YouTube hesaplarının hacklendiğini, saldırının kim tarafından ve nasıl yapıldığının araştırıldığını açıkladı.

Milyarder iş insanı Elon Musk'ın görüntülerini kullanan kripto para ile ilgili videolar İngiltere ordusunun YouTube kanalında ortaya çıktı. Twitter'da ise, NFT'lerle ilgili birkaç gönderi retweetlendi.

ORDU İHLALİ DOĞRULADI

Ordu, bilgi güvenliğini "son derece ciddiye aldığını" ve sorunu çözdüklerini söyleyerek "ihlali" doğruladı. Her iki hesap da alındı. Bir Ordu sözcüsü "Soruşturma tamamlanana kadar daha fazla yorum yapmak uygun olmaz. Hesaplar yeniden adlandırıldı ve hack olayının arkasında kimin olduğu belli değil" dedi.

Ordu daha sonra Twitter'dan attığı mesajda, "Yayınımızdaki geçici kesinti için özür dileriz. Tam bir araştırma yapacağız ve bu olayın nasıl olduğunu öğreneceğiz. Bizi takip ettiğiniz için teşekkürler ve normal hizmet artık devam edecek." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN