İngiltere şokta: Bir kamyonda 39 ceset bulundu

İngiltere şokta: Bir kamyonda 39 ceset bulundu

Son dakika haberi: İngiltere'nin Essex bölgesinde bir kamyonda 39 ceset bulundu. Cesetlerin kaçak göçmenlere ait olabileceği tahmin ediliyor. 10'lu yaşlarında bir çocuğun da bulunduğu kurbanların kimliklerin tespit için çalışma başlatılırken, gözaltına alınan kamyon şoförünün 25 yaşında ve Kuzey İrlandalı olduğu belirtildi.

İngiltere'nin Essex bölgesinde bir kamyonda 39 ceset bulundu. Essex polisinden yapılan açıklamada, ihbar üzerine Waterglade sanayi sitesindeki bir kamyonda 39 ceset bulunduğu bildirildi.

19-10/23/02.jpg

SÜRÜCÜ 25 YAŞINDA, KUZEY İRLANDALI

Polis, kamyonun Kuzey İrlandalı 25 yaşındaki erkek sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı.

Açıklamada, kamyonun Bulgaristan'dan geldiği ve Britanya Adası'na Galler'deki Holyhead Limanı'ndan cumartesi günü giriş yaptığı kaydedildi.

Aralarında 10'lu yaşlarında bir çocuğun da bulunduğu kurbanların kimliklerinin tespitine yönelik çalışma başlatıldığı belirtildi. 

19-10/23/04.jpg

Öte yandan cesetlerin kaçak göçmenlere ait olabileceği tahmin ediliyor. Kamyonun Bulgaristan'dan İngiltere'ye gittiği de iddia ediliyor. 

LONDRA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN