İngiltere'de başörtülü kıza ırkçı saldırı! Darp etti, yerde sürükledi

İngiltere'de başörtülü kıza ırkçı saldırı! Darp etti, yerde sürükledi

İngiltere'de bir kadın, yolcu otobüsüne binen 14 yaşındaki başörtülü kız çocuğuna saldırdı. İslamofobik ve ırkçı hakaretler savuran kadın kız çocuğunu darp etti, yerlerde sürükledi. Irkçı saldırı kameralara da yansıdı. Skandal tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, polis hesaplarını etiketleyerek görüntüleri paylaştı.

İngiltere'de 40 yaşındaki bir kadın, yolcu otobüsünün içinde 14 yaşındaki başörtülü kız çocuğuna saldırdı. İslamofobik ve ırkçı hakaretler savuran kadın, kız çocuğunu otobüs dışında darp etti, yerlerde sürükledi.

Sosyal medyada paylaşılan ve tepki çeken görüntüler, Güney Yorkshire'da Sheffield bölgesinde kaydedildi.

OTOBÜSTEN ÇIKARDI, YERLERDE SÜRÜKLEDİ

Görüntülerde bir yolcu otobüsünde kırmızı montlu 40'lı yaşlarında bir kadının, başörtülü bir kız çocuğuna bağırdığı görülüyor. Bir anda kız çocuğuna saldıran kadının, çocuğu otobüsün dışına savurduğu ve darp ettiği görülüyor.

Görüntülerin devamında çocuğu yere yatıran kadının, darp etmeyi sürdürdüğü görülüyor. Bu sırada kalabalığın çoğunun olayı sadece izlediği, birkaç kişinin saldırgan kadın ve kadına destek verenlere tepki gösterip çocuğu kurtarmaya çalıştığı görülüyor.

Görüntülerin sonunda çocuğun bir kişinin yardımı ile yerden kalktığı ve bölgeden kaçtığı görülürken, öfkeli kadının olay yerinde kaldığı görülüyor.

Skandal tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, polis hesaplarını etiketleyerek görüntüleri paylaştı.

LONDRA/DHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN