Irak'ta DEAŞ operasyonu: 4 ölü

Irak'ta DEAŞ operasyonu: 4 ölü

Irak'ta DEAŞ'a karşı yürütülen askeri operasyonda 4 terörist öldürüldü. Aynı operasyonda 25 köyde yapılan arama çalışmalarında çok sayıda silah ve patlayıcı madde de ele geçirildi.

Irak'ta terör örgütü DEAŞ'a karşı yürütülen askeri operasyonda 4 terörist öldürüldü.

Irak Savunma Bakanlığı'na bağlı Güvenlik Medya Ağı tarafından yapılan açıklamaya göre, Ortak Operasyon Komutanlığınca ülkenin farklı bölgelerinde yürütülen 'Nasır İradesi' operasyonunda 18 DEAŞ'lı yakalandı, 4'ü de öldürüldü. 

Açıklamada, aynı operasyonda 25 köyde yapılan arama çalışmalarında çok sayıda silah ve patlayıcı maddenin de ele geçirildiği kaydedildi. 

Irak Ortak Operasyonlar Komutanlığı, 7 Temmuz'da başlayan "Nasır İradesi" operasyonu kapsamında Salahaddin, Musul ve Enbar arasındaki bölgelerle Irak-Suriye sınırına kadarki geniş alanların DEAŞ'tan temizlenmesinin amaçlandığını bildirmişti. 

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN