İsrail askerleri Batı Şeria'da 4 Filistinliyi yaraladı

İsrail askerleri Batı Şeria'da 4 Filistinliyi yaraladı

İsrail askerleri işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde bir beldeye düzenlediği baskında 4 Filistinliyi gerçek mermilerle yaraladı.

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinde bir beldeye düzenlediği baskında 4 Filistinliyi gerçek mermilerle yaraladı.

Sabah saatlerinde Ramallah'ın batısındaki Dir Ebu Meşal beldesine baskın düzenleyen İsrail askerleri, olaya tepki gösteren Filistinlilere göz yaşartıcı gazın yanı sıra gerçek mermilerle müdahale etti. Filistinliler ise askerlere taş ve molotof kokteyli ile karşılık verdi.

Filistin Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Ramallah'ın batısındaki Dir Ebu Meşal beldesinde gerçek mermilerle yaralanan 4 Filistinlinin Salfit Hastanesi'ne getirildiği belirtildi.

Açıklamada, yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu aktarıldı.

İsrail askerleri sık sık aranan kişilere yönelik operasyon gerekçesiyle Filistin beldelerine baskınlar düzenliyor.

RAMALLAH/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN