İsrail, Batı Şeria'da 4 evi daha yıktı

İsrail, Batı Şeria'da 4 evi daha yıktı

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria'da Filistinli tutuklulara ait 4 evi daha yıktı. Yıkım sırasında gençler ile İsrail güçleri arasında gerginlik çıktı. Yıkıma tepki gösteren Filistinlilere göz yaşartıcı gaz ile plastik ve gerçek mermilerle müdahale edildi.

İsrail, işgal altındaki Batı Şeria'nın güneyinde Filistinli tutuklulara ait 4 evi daha yıktı. İsrail güçleri, El-Halil kentine bağlı Beyt Kahil köyüne sabaha karşı buldozerlerle baskın düzenledi.

19-11/28/ana-manset-2-1574930106.jpg

Bir İsrail askerini öldürmekle suçlanan 4 Filistinliye ait evlerin yıkımı sırasında köydeki gençler ile İsrail güçleri arasında gerginlik yaşandı.

19-11/28/ana-manset-2-1574930059.jpg

İsrail askerleri yıkıma tepki gösteren Filistinlilere göz yaşartıcı gazın yanı sıra gerçek ve plastik mermilerle müdahale etti.

19-11/28/ana-manset-2-1574930087.jpg

İsrail, ağustos ayında El-Halil'in kuzeyinde yer alan Gush Etzion Yahudi yerleşim biriminde bir İsrail askerini öldürdükleri iddiasıyla Filistinli Kasım el-Asafira ve Ahmed Asafira kardeşler ile amca oğulları Nasir es-Asafira ve Yusuf Zuhur'u gözaltına almıştı. 

EL-HALİL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN