İsrail güçleri 4'ü çocuk 12 Filistinliyi gözaltına aldı

İsrail güçleri 4'ü çocuk 12 Filistinliyi gözaltına aldı

İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria'da 4'ü çocuk 12 Filistinliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan çocuklardan ikisinin 14, birinin 15, diğerinin ise 16 yaşında olduğu ifade edildi.

İsrail güçleri, işgal altındaki Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde, 4'ü çocuk 12 Filistinliyi gözaltına aldı.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Doğu Kudüs'te 5, Batı Şeria'da da 7 olmak üzere 12 Filistinli İsrail güçlerince düzenlenen baskınlarda gözaltına alındı. 

Doğu Kudüs'te gözaltına alınan Filistinlilerden 3'ünün, Batı Şeria'dakilerden ise birinin 18 yaş altı olduğu belirtildi. Gözaltına alınan çocuklardan ikisinin 14, birinin 15, diğerinin ise 16 yaşında olduğu ifade edildi.

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te sık sık evlere baskın düzenleyen İsrail güçleri, çeşitli iddialarla Filistinlileri gözaltına alıyor.

KUDÜS/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN