İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı: 2 ölü, 7 yaralı

İsrail'den Suriye'ye hava saldırısı: 2 ölü, 7 yaralı

İsrail savaş uçaklarının Suriye'nin orta bölgesindeki ordu mevzilerine yaptığı saldırıda 2 kişi öldü 7 kişi ise yaralandı.

Çarşamba günü erken saatlerde İsrail savaş uçakları Suriye'nin orta bölgesindeki ordu mevzilerine Hava Saldırısı düzenledi. Saldırıda iki sivil öldü ve altısı asker olmak üzere yedi kişi yaralandı.

Devlet medyası, savaş uçakları uçarken füzelerin ateşlediğini aktardı. Saldırının can kayıplarının yanı sıra ciddi anlamda maddi hasara da neden olduğu açıklandı.

İSRAİL KABUL ETTİ

İsrail yıllardır Suriye'deki hedeflere yüzlerce saldırı düzenlese de operasyonları nadiren kabul ediyor. Ancak bu sefer Suriye'deki İran müttefiki milislerin üslerini hedef aldığını kabul etti.

İsrail, İran'ın kuzey sınırındaki varlığının kırmızı çizgileri olduğunu belirterek saldırılarının haklı olduğunu iddia etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN