İstanbul'a gelen ünlü sinema yıldızı Robert De Niro: Atatürk'ü oynamak isterdim

İstanbul'a gelen ünlü sinema yıldızı Robert De Niro: Atatürk'ü oynamak isterdim

Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü sinema yıldızı Robert De Niro, "Türk dünyasından tarihi bir kişiyi oynamak isteseydiniz, bu kim olurdu?" sorusuna yanıt verdi. Niro, "Eminim ki tarihinizde canlandırmaktan çok büyük keyif alacağım birçok tarihi kişilik var. Ama elbette aklıma ilk olarak Atatürk geliyor." dedi.

Türkiye'ye gelen dünyaca ünlü sinema yıldızı Robert De Niro, ortak olduğu restoranın tanıtımı için İstanbul’a geldi. "Türk dünyasından tarihi bir kişiyi oynamak isteseydiniz, bu kim olurdu?" sorusuna yanıt veren Niro, Atatürk'ü oynamak istediğini söyledi.

Niro,Sabah gazetesinden Okan Özyurt'a açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE ÇOK GÜZEL BİR ÜLKE

"Nasıl bilirsiniz Türk mutfağını, misafirperverliği?" sorusuna ünlü oyuncu, "Türkiye çok güzel bir ülke. Zengin bir kültürü var. Sadece yemek kültürüyle anılamayacak kadar zengin. 20 yıl önce geldiğim zaman salaş yerlerde, sokak aralarında çok lezzetli yemekler yediğimi hatırlıyorum" diye yanıt verdi.

AKLIMA İLK OLARAK ATATÜRK GELİYOR

"Türk dünyasından tarihi bir şahsiyeti oynamak isteseydiniz, kim olurdu?" sorusu üzerine de şu yanıtı verdi:

"Eminim ki tarihinizde canlandırmaktan çok büyük keyif alacağım birçok tarihi kişilik var. Ama elbette aklıma ilk olarak Atatürk geliyor. Ama şu an için böyle bir durum yok."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN