İstismarcı babalarını öldüren kardeşler için kampanya

İstismarcı babalarını öldüren kardeşler için kampanya

Rusya'da kendilerini istismar eden babalarını öldüren 3 kız kardeşe destek için 230 binden fazla imza toplandı.

Rus adalet sisteminin aile içi şiddet ve istismar karşısında 'kör' olduğunu ifade eden destekçiler yargı sistemi değişmediği sürece herkesin aynı duruma düşebileceğini ifade ediyor.

Moskova'da çoğu kadın yaklaşık 200 kişinin Khachaturyan kardeşlere destek için düzenlediği şiir gecesine katılan bir kadın dava hakkındaki hislerini "Her an kendimi onlar gibi beni kimsenin koruyamayacağı bir durumda bulabilirim ve ardından adil olmayan bir yargılama süreci içine girebilirim. " sözleriyle anlattı.

17, 18 ve 19 yaşındaki 3 kız kardeş, 2018 yazında kendilerini küçük yaştan beri taciz eden babalarını evlerinde beraberce öldürmüş ve daha sonra polisi çağırmıştı. Khachaturyan kardeşler 20 yıl hapis istemiyle yargılanıyor.

3 kız kardeş polise verdikleri ifadelerinde eroin bağımlısı olan ve mafya ile yakın ilişkileri bulunan babalarından küçük yaştan beri kötü muamele gördüklerini söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN