Kahreden haber! Annelerine sarılmış vaziyette bulundular

Kahreden haber! Annelerine sarılmış vaziyette bulundular

Venezüella'da yaşanan olayda tekneleri batan aileden hayatta kalan genç anne çocukları hayatta kalsın diye günlerce onları emzirdi, kendisi ise susuzluktan hayatını kaybetti. 4 gün boyunca kurtarılmayı bekleyen genç kadın çocuklarını emzirek onların yaşamasını sağladı. Mariely Chacon'un şiddetli güneş çarpması ve emzirmenin hızlandırdığı dehidrasyon nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

Venezuelalı 25 yaşında Mariely Chacon, 6 yaşındaki oğlu Jose, 2 yaşındaki kızı Maria, dadıları, kocası ve arkadaşlarıyla Venezüella'nın Miranda eyaletindeki Tortuga Adası'na kiralanan bir tekneyle tura çıktı.

Ancak ailenin tur eğlencesi yürek burkan bir hikayeye döndü. Büyük bir dalganın geminin gövdesini ikiye ayırmasıyla neşeyle çıkılan eğlence gemideki dokuz kişi için bir felakete dönüştü.

anne.jpg

Dört gün boyunca sıcak güneşin altında yardım bekleyen aileye sonunda bir yardım geldi ama söz konusu manzara yürek burkan türdendi. Teknede sadece anne ve çocukları kalmıştı.

Yakıcı güneşin altında çocuklarını hayatta tutmaya çalışan Chacon,bir süre idrarını içti. La Republica gazetesinin aktardığı bir adli tıp kaynağı, annenin hayati organlarının elektrolit tükenmesi nedeniyle çöktüğünü söyledi. Bu, muhtemelen emzirmesinin hızlandırdığı dehidrasyondan kaynaklandı.

anne1.jpg

ANNELERİNİN SARILMIŞ HALDE BULUNDULAR

Bitkin çocuklar dört gün sonra yetkililer tarafından küçük bir cankurtaran sandalında annelerinin cesedine tutunmuşlardı. Raporlara göre çocuklar başkent Karakas'taki bir klinikte tedavi altına alındı.

anne3.jpg

SOSYAL MEDYA ANNENİN FEDAKARLIĞINI KONUŞTU

Öte yandan annenin bu fedakarlığı sosyal medyada da gündem oldu. Birçok kişi onun fedakarlığını anmak için sosyal medyada paylaşımda bulundu. Bir kullanıcı, ''bir annenin sevgisi her şeyi yapabilir, her şeyin üstesinden gelebilir'' derken bir başka kullanıcı, ''Sizi tanımıyorum ama güzel bir kalbiniz olduğu ortada. Çocuklarını oradan da izliyorsundur'' dedi.

Chacon'un kocası , arkadaşları ve bir mürettebat üyesi de dahil olmak üzere gemideki diğer kişiler hala kayıp.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN