Kanada ve İngiltere İran'ı işaret etti: Ukrayna uçağını İran füzesi vurdu

Kanada ve İngiltere İran'ı işaret etti: Ukrayna uçağını İran füzesi vurdu

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, Kanada istihbaratının elinde Ukrayna uçağının İran'a ait füze ile kazara vurulduğuna dair kanıtlar olduğunu açıkladı. Kanada liderinden sonra İngiltere Başbakanı Johnson da İran'ı işaret etti. Johnson, "Elde ettiğimiz bilgiler Ukrayna uçağının İran tarafından düşürüldüğünü gösteriyor"

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İran'da düşen Boeing 737-800 Ukrayna uçağının İran'a ait yerden havaya füzeyle vurulduğuna dair ellerinde birden çok kanıt olduğunu açıkladı.

Trudeau, İran'ın Ukrayna yolcu uçağını kazara düşürmüş olabileceğini belirterek "Birilerini sorumlu tutmak için henüz erken" dedi.

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nin ardından İngiltere Başbakanı Johnson da İran'ı işaret etti. Johnson, "Elde ettiğimiz bilgiler Ukrayna uçağının İran tarafından düşürüldüğünü gösteriyor" dedi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN