Kapı açıldı, arka koltukta oturan çocuk yola düştü

Kapı açıldı, arka koltukta oturan çocuk yola düştü

Hindistan’da seyir halindeki bir otomobilin arka kapısı açıldı, arka koltukta oturan çocuk yola düştü. Düşen çocuğu sürücüler son anda fark etti.

Olay, ülkenin Kerala eyaletinde meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir çocuğun, trafikte hareket halindeki otomobilin kapısının açılması sonucu yola düştüğü görüldü.

SÜRÜCÜLER SON ANDA FARK ETTİ

Yola düşen çocuğu fark eden trafikteki diğer sürücüler hemen durdu. Daha sonra çocuğun düştüğü araçtan inen bir kişi yerdeki çocuğu kucağına alarak, otomobile taşıdı.

Olayın görüntülüleri ilk olarak 26 Aralık’ta sosyal medyada paylaşıldı, ancak ülkedeki bir polis memuru görüntüleri kendi Twitter hesabından paylaşarak, “Çocuk güvenlik kilidi ve çocuk güvenlik koltuğu, çocuklarla seyahat ederken önem teşkil ediyor. Tüm kapıların düzgün kapatıldığından ve çocuk güvenlik kilidinin açık olduğundan emin olun. Tüm çocuklar, bu videodaki çocuk kadar şanslı olmayacak” uyarısında bulundu.

HİNDİSTAN/DHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN