Katar'dan Suriye kararı: Büyükelçilik açmayı düşünmüyoruz

Katar'dan Suriye kararı: Büyükelçilik açmayı düşünmüyoruz

Katar, Suriye'nin başkenti Şam'daki büyükelçilik binası açmayacaklarını açıkladı. Katar Dışişleri Bakanı Al Sani, ülkesinin Şam'daki büyükelçilik binasını tekrar hizmete açmayı gündeme almadığı söyledi.

Katar, Suriye'nin başkenti Şam'daki büyükelçilik binası yeniden açmayacaklarını duyurdu. Katar Dışişleri Bakanı Al Sani tarafından yapılan açıklamada, ülkesinin rejim ile olan ilişkilerinde normalleşme için herhangi bir işaret olmadığı ve Katar'ın Şam'daki büyükelçilik binasını tekrar hizmete açmayı gündeme almadığı söyledi.

Al Sani, Doha'nın 2011 yılında üyeliği askıya alınan Suriye'nin Arap Birliği'ne tekrar alınmasına karşı çıktıklarını belirtti.

BAE, ŞAM BÜYÜKELÇİLİĞİ'Nİ AÇTIĞINI DUYURMUŞTU

27 Aralık'ta Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), 7 yılın ardından Suriye'nin başkenti Şam'da yeniden büyükelçilik açtığını duyurmuştu. BAE, Suriye'de iç savaşın patlak verdiği 2011'de Şam'daki büyükelçiliğini kapatmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN