Katar'dan Tahran'a sürpriz ziyaret | Katar Emiri ilk kez İran'a gitti

Katar'dan Tahran'a sürpriz ziyaret | Katar Emiri ilk kez İran'a gitti

Katar Emiri Şeyh Al Sani, sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği Tahran'da İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile bir araya geldi. Al Sani, 2013'te Katar Emiri olmasının ardından İran'ı ilk kez ziyaret etti. Görüşmenin ABD-İran gerilimi ve uçak itirafının ardından gelmesi ise dikkat çekti.

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani, sürpriz ziyaret gerçekleştirdiği Tahran'da İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile bir araya geldi. 

Ruhani, Al Sani'yi tarihi Sadabad Sarayı'nda resmi törenle karşıladı. Daha sonra iki lider baş başa görüşmeye geçti. İkili görüşmenin ardından heyetler arası görüşme yapılacak.

20-01/12/ana-manset-2-1578831677.jpg

Al Sani, 2013'te Katar Emiri olmasının ardından İran'ı ilk kez ziyaret etti. Görüşmenin ABD-İran gerilimi ve uçak itirafının ardından gelmesi ise dikkat çekti.

20-01/12/ana-manset-2-1578831703.jpg

TAHRAN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN