Köpek, 84 yaşındaki sahibini kurtardı

Köpek, 84 yaşındaki sahibini kurtardı

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Massachusetts eyaletindeki yetkililer, 84 yaşındaki sahibi olmadan eve dönen köpek sayesinde, bir setin içine düşen adamı başarıyla kurtardı.

ABD'nin Massachusetts eyaletindeki yetkililer, pazartesi günü bir köpeğin eve, 84 yaşındaki sahibi olmadan dönmesi üzerine arama çalışması başlattı.

Northampton Polis Departmanından yapılan açıklamaya göre, adamın eşi evdeydi ve köpeğin hareket etme sorunları yaşayan kocası olmadan döndüğünü gördükten sonra yetkilileri uyardı.

Polis, yürümek için baston kullanan 84 yaşındaki adamın "ormanda 20 metrelik dik bir setten aşağı düştüğünü ve saatlerdir yardım çağırdığını" söyledi.

Northampton İtfaiye Kurtarma ekibi adamın güvenli bir şekilde çıkarmaya yardım etti. Polis, adamın daha sonra hafif yaralı olarak hastaneye nakledildiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN