Körfez'de 'petrol' krizi: Veliaht prensler bir araya geldi

Körfez'de 'petrol' krizi: Veliaht prensler bir araya geldi

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman ile BAE Veliaht Prensi Muhammed bin Zayid Al Nahyan, Riyad'da bir araya geldi. Al Nahyan'ın ziyareti, Abu Dabi ile Riyad arasında petrol üretimi konusunda anlaşmazlıkların yaşandığı ile ilgili basında yer alan haberlerle eş zamanlı gerçekleşti.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Veliaht Prensi Muhammed bin Zayid Al Nahyan bir araya geldi.

Suudi resmi ajansı SPA'da yer alan habere göre, bir günlük resmi ziyaret kapsamında Riyad'a giden Al Nahyan'ı, Uluslararası Kral Halid Havalimanı'nda Bin Selman karşıladı.

03.jpg

İŞ BİRLİĞİ ÇABALARI

Karşılamanın ardından gerçekleşen görüşmede, iki ülke arasındaki sağlam ilişkiler, iş birliğinin boyutları ve bu iş birliğinin farklı alanlarda desteklenmesine ve geliştirilmesine ilişkin meseleler ele alındı.

Ayrıca son yaşanan bölgesel ve uluslararası gelişmeler ile bu yönde sarf edilen çabalara da değinildi.

02-001.jpg

PETROL KRİZİ

Al Nahyan'ın bir günlük resmi ziyareti, son zamanlarda Abu Dabi ile Riyad arasında petrol üretimi konusunda anlaşmazlıkların yaşandığı ile ilgili basında yer alan haberlerle eş zamanlı gerçekleşti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN