Kral Charles'tan ilk 'hükümdar' pozu

Kral Charles'tan ilk 'hükümdar' pozu

Kraliçe II. Elizabeth'in vefatıyla tahtı devralan Kral III. Charles, yeni unvanıyla görev başında ilk pozunu verdi. Kral Charles'ın yanındaki kırmızı evrak çantası da dikkat çekti.

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in 8 Eylül tarihindeki ölümüyle, annesinin tahtını devralarak hükümdar olan Kral III. Charles, tahta geçtikten sonra ilk kez makamından bir fotoğrafını paylaştı.

Kraliyetin resmi hesabından paylaşılan fotoğrafın Buckingham Sarayı'nda çekildiği belirtilirken Kral III. Charles'ın resmi hükümet görevlerini yerine getirdiği bilgisi verildi.

'KIRMIZI ÇANTA' DETAYI

Fotoğrafta yer alan kırmızı evrak çantası da dikkat çekti. Kırmızı çanta, İngiltere'de hükümdar ve hükümet bakanlarının resmi belgelerini taşımak için kullanılıyor. Belgeler, Özel Kalemlik Ofisi'nden, nerede olursa olsun, kilitli kırmızı bir evrak çantasında hükümdara gönderiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN