Kremlin: Rusya, Türkiye, Almanya ve Fransa Suriye hakkında görüşebilir

Kremlin: Rusya, Türkiye, Almanya ve Fransa Suriye hakkında görüşebilir

Rusya Devlet Başkanı Putin'in Danışmanı Ushakov, "Putin, Türkiye, Almanya ve Fransa ile Suriye hakkında görüşebilir" dedi.

Kremlin’den yapılan açıklamaya göre Türkiye, Rusya, Almanya ve Fransa, Suriye konusunu görüşmek için yeni bir zirve gerçekleştirebilir. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Danışmanı Yuri Ushakov, bugün yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Suriye meselesini görüşmek için bir araya gelebileceklerini duyurdu.

'LİDERLER HER ZAMAN İSTANBUL'DA GÖRÜŞMEK İSTEMEYEBİLİR'

“Erdoğan ve Merkel ile eğer gerekirse Suriye konusunda Putin, Erdoğan, Merkel ve Macron’un katılımıyla yeni bir zirve gerçekleştirmek konusunda anlaştık” diyen Ushakov toplantının gerçekleştirileceği yerin İstanbul dışında başka bir yer olabileceğini söylerken, “Liderler her zaman İstanbul’da görüşmek istemeyebilirler” ifadelerini kullandı. Ushakov, bu toplantı için liderlerin sadece ön hazırlıklarının olduğunu, toplantının yeri ve zamanının eş zamanlı olarak belirleneceğini bildirdi.

ANKARA/İHA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN