Los Angeles'ta konut satışında bir ilk... Bezos, rekor fiyata malikane satın aldı

Los Angeles'ta konut satışında bir ilk... Bezos, rekor fiyata malikane satın aldı

Amazon'un kurucusu Bezos, Los Angeles'ta 165 milyon dolara malikane satın aldı. 1937'de inşa edilen malikane için ödenen fiyat, Los Angeles'ta bugüne dek bir konut için ödenen en yüksek bedel oldu.

E-ticaret ve bulut bilişim şirketi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, ABD'nin Los Angeles kentinin Beverly Hills semtinde 165 milyon dolara bir malikane satın aldı.

Forbes dergisinde yer alan habere göre, Bezos'un Warner Bros film stüdyosunun kurucularından Jack Warner'ın 1937'de inşa ettirdiği malikane için ödediği 165 milyon dolar, Los Angeles'ta bugüne dek bir konut için ödenen en yüksek bedel oldu.

BENZİN DOLUM İSTASYONU BİLE VAR

36 bin metre kare alana kurulu, Georgia stili mimariye sahip malikanenin içinde iki ayrı misafir konutu, bir fidanlık, üç sera, tenis kortu, yüzme havuzu, golf sahası ve kendi tamirhanesi ile benzin dolum istasyonları olan bir araba garajı bulunuyor.

Amazon'un patronu, 31 Ocak-6 Şubat tarihlerinde, şirketteki 4,1 milyar dolar değerindeki kişisel hissesini satarak nakde çevirmişti.

ANKARA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN