Madrid'de tarihi görüşme: Aile fotoğrafı sonrası zirve başladı

Madrid'de tarihi görüşme: Aile fotoğrafı sonrası zirve başladı

İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlenen NATO Liderler Zirvesi başladı. NATO liderleri zirve öncesi aile fotoğrafı için kameralar karşısına geçti.

NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi başladı. NATO liderleri İspanya’nın başkenti Madrid’de bir araya gelmelerinin ardından aile fotoğrafı çektirdi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, zirve öncesi üye ülkelerin devlet ve hükümet başkanları ile bir araya gelerek aile fotoğrafı çekimine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, fotoğraf çekimi sırasında en ön sırada İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve Slovenya Başbakanı Robert Golop’un yanında yer aldı.

4915931.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ikili görüşmeleri çerçevesinde Madrid’deki IFEMA Fuar Merkezi’nde Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya gelmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN