Malezya'da uçan otomobil toplu taşıma ve nakliyede kullanılacak

Malezya'da uçan otomobil toplu taşıma ve nakliyede kullanılacak

Malezya'da üretilmesi planlanan uçan otomobilin toplu taşımada ve nakliyede kullanılacağı açıklandı. Bakan Yusuf, projeye çok olumlu tepkiler geldiğini dile getirirken, Malezya halkı projenin gerçekçi olmadığını savunmuştu.

Malezya'da üretilmesi planlanan uçan otomobilin toplu taşımada ve nakliyede kullanılacağı bildirildi.

Konuya dair basına konuşan Malezya Girişim ve Kalkınma Bakanı Rıdvan Yusuf, Malezya'nın uçan araç projesine hem ülke çapında hem uluslararası alanda çok olumlu tepkiler geldiğini söyledi.

Malezya'da yaygın kullanılan elektronik taksi uygulaması Grab'ın da uçan otomobille ilgilendiğini belirten Rıdvan, uçan otomobillerin sadece toplu taşıma ve nakliye gibi sektörlerde kullanılacağını kaydetti.

BU YIL İÇİNDE İLK ÖRNEĞİNİN TANITILMASI PLANLANIYOR

Rıdvan, Malezya'nın uçan otomobil üreteceğini, projenin taslak modelinin hazır olduğunu ve bu yıl içinde ilk örneğinin tanıtılacağını açıklamıştı. Uçan otomobil projesi sosyal medyada Malezya halkından tepki almış, projenin gerçekçi olmadığı yönünde yorumlar yapılmıştı.

KUALA LUMPUR/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN