Meksika'da silahla bara saldırı: 12 kişi hayatını kaybetti

Meksika'da silahla bara saldırı: 12 kişi hayatını kaybetti

Meksika'nın Irapuato kentinde bir bara ateş açıldı. Açılan ateş sonucu barda bulunan 6'sı kadın 6'sı erkek olmak üzere 12 kişi hayatını kaybetti. 3 kişi ise yaralandı.

Reuters'ın haberine göre, Meksika'nın Guanajuato eyaletinde bulunan Irapuato kentinde, kimliği belirsiz kişilerin bir bara ateş açtı. Saldırıda 6'sı kadın, 6'sı erkek olmak üzere 12 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Güvenlik görevlileri saldırganları bulmak için çalışma başlattı. Saldırının sebebi henüz bilinmiyor.

1 AYDA 2 SALDIRI

Bu saldırı, Guanajuato eyaletinde son bir ayda gerçekleştirilen ikinci toplu saldırı oldu. 21 Eylül'de yine aynı eyalette bir bara saldırı düzenlenmiş ve 10 kişi ölmüştü. Başkan Andres Manuel Lopez Obrador, 2018'in sonlarında Meksika'da rekor düzeye çıkan çete şiddetini azaltma sözü vererek göreve başlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN