Michael Bloomberg ABD başkanı seçilirse medya imparatorluğunu bırakacak

Michael Bloomberg ABD başkanı seçilirse medya imparatorluğunu bırakacak

ABD başkanlığına aday olan Michael Bloomberg, seçilmesi durumunda medya şirketini satacağını duyurdu. 1986 yılında kurulan medya ve finansal veri sağlama şirketi Bloomberg'de 15 bin kişi çalışıyor.

Forbes'a göre 62.8 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 8. insanı olan ve ABD başkanlığına aday adaylığını koyan Michael Bloomberg haber ajansı ve finansal veri hizmeti sağlayıcısını başkan seçilmesi durumunda satacak.

Bloomberg'de yer alan habere göre Trump'ın başkan seçilmesine rağmen emlak şirketlerini satmaması Bloomberg tarafından sertçe eleştiriliyordu.

"TRUMP'IN OLDUĞU YERDEN 180 DERECE FARKLI NOKTADAYIZ"

CNN'e konuşan Bloomberg'ün kampanya yöneticisi Tim O'Brien, "Mike Bloomberg seçilirse vergi iadelerini açıklayacak. Bloomberg şirketini satacak. Bu konuda hiçbir kafa karışıklığı olmasın. Trump'ın bu konularda olduğu yerden 180 derece farklı bir noktadayız" dedi.

20-02/19/19subatfinansgraf.jpg

Bloomberg'ün kampanya sözcüsü Galia Slayen ise "Mike seçimi kazanması durumunda şirketi satacak" diye konuştu.

1986 yılında kurulan Bloomberg’de 15 bin kişi çalışıyor.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN