Morgan Stanley'den tartışma yaratacak aşı kararı

Morgan Stanley'den tartışma yaratacak aşı kararı

ABD'li yatırım bankası Morgan Stanley tartışma yaratacak bir karara imza attı. New York ofislerinin çoğunda Kovid-19 aşısı olmayan çalışanların girişini yasaklayacak.

ABD'nin önde gelen bankalarından Morgan Stanley, çalışanlarına yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı aşılanmayan çalışan ve müşterilerin New York City ve Westchester County ofislerine 12 Temmuz'dan itibaren geri dönmelerinin yasaklanacağını bildirdi.

1 TEMMUZ'A KADAR SÜRE

New York metropol bölgesindeki tüm Morgan Stanley personelinin de artık 1 Temmuz'a kadar corona virüs aşı durumlarını doğrulaması gerekiyor.

CNBC'de yer alan habere göre şirket, yaptığı açıklamada, aşıları tam olarak yapılmayan çalışanların uzaktan çalışmaya devam etmek zorunda kalacaklarını bildirdi.

Morgan Stanley'nin ofislerinde maske ve fiziksel mesafe şartlarını kaldırmasına izin verecek olan bu durum, diğer finans devlerinin benzer eylemlerini takip ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN