Norveç'te gece kulübüne silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Norveç'te gece kulübüne silahlı saldırı! Ölü ve yaralılar var

Norveç polisi, başkent Oslo'da bir gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda iki kişinin hayatını kaybettiği bilgisini doğrularken 21 kişinin yaralandığını bildirdi.

Oslo'daki silahlı saldırının şehir merkezindeki popüler bir eşcinsel bar ve gece kulübü olan London Pub'da gerçekleştiği bildirildi. Norveç televizyon kanalı NRK muhabiri Olav Roenneberg yayın kuruluşunun haber sitesine yaptığı açıklamada, "Bir adamın elinde çantayla geldiğini gördüm. (Saldırgan) silahını aldı ve ateş etmeye başladı" dedi.

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yeri yakınlarında bir şüphelinin yakalandığını bildiren Oslo polis teşkilatı, Twitter üzerinden paylaştığı bir gönderide "İki kişinin öldüğü doğrulandı" dedi.

Yerel medya tarafından yayınlanan fotoğraflar, London Pub'ın dışında polis ve ambulans çalışanlarının da aralarında bulunduğu büyük bir acil durum müdahale ekibinin toplandığını gösterdi. Helikopterler Oslo semalarında uçarken, şehir genelinde ambulans ve polis arabası sirenleri duyuldu. Oslo Üniversite Hastanesi, silahlı saldırının ardından kırmızı alarma geçtiğini açıkladı.

VG gazetesinin haberine göre, polis olay yerinde gazetecilere verdiği demeçte üç kişinin ağır şekilde yaralandığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN