Oda arkadaşının solunum cihazını kapattı, savunmasıyla pes dedirtti

Oda arkadaşının solunum cihazını kapattı, savunmasıyla pes dedirtti

Almanya'da akıllara durgunluk veren olayda, bir hastanede bir kadın hasta, başka bir hastanın solunum cihazı sesinden rahatsız olduğu gerekçesiyle iki defa kapattı. Kalbi duran 79 yaşındaki hasta sağlık ekiplerinin müdahalesi ile hayata döndürüldü. Cinayete teşebbüs eden kadın ise tutuklandı.

Almanya’nın Mannheim kentinde bir hastanede meydan gelen olayda, polis ve savcılık tarafından yapılan ortak açıklamada, geçen Salı günü 72 yaşındaki bir kadın hastanın oda arkadaşı olan 79 yaşındaki hastanın solunum cihazını sesinden rahatsız olduğu için iki defa kapattığı ve kadının cinayete teşebbüsten tutuklandığı belirtildi.

72 yaşındaki kadının, diğer hastanın solunum cihazını daha önce de kapattığı, sağlık görevlilerinin uyarısına rağmen kadının, daha sonra solunum cihazını tekrar kapattığı ifade edildi.

ŞÜPHELİ HAKKINDA TUTUKLAMA KARARI

Solunum cihazı kapanan hastanın, sağlık görevlileri tarafından müdahaleyle hayata döndürüldüğü, cihazı kapatan kadının ise polis tarafından gözaltına alındığı ifade edildi.

Polis, kadının Salı akşamı gözaltına alındığını vurgulayarak “Şüpheli, 30 Kasım 2022 Çarşamba günü Mannheim bölge mahkemesinin gözaltı ve soruşturma hakimi huzuruna çıkarıldı. Tutuklanma kararı verildi” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN