Özürleri kabahatlerinden büyük! Ünlü kahve zincirinden skandal olay: Siyahi kadının ismi yerine bardağa bakın ne yazdılar

Özürleri kabahatlerinden büyük! Ünlü kahve zincirinden skandal olay: Siyahi kadının ismi yerine bardağa bakın ne yazdılar

ABD'nin Maryland eyaletinde bulunan Starbucks'a giden siyahi kadının yaşadıkları tüm ülkenin gündemine bomba gibi düştü. Kahve almak için Starbucks'a giden kadın, verdiği siparişin ardından hayatının şokunu yaşadı. Kendisine verilen bardakta ismi yerine öyle bir şey yazdılar ki görenlerin ağzı açık kaldı. Sosyal medya bu yazıyı konuşuyor. Yaşananların ardından Starbucks özür dilemek için kadına sundukları teklif her şeyi daha da karıştırdı. Bakın neler olmuş?

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks'ta yaşanan son olaylar herkesin ağzını açık bıraktı. ABD'de bulunan bir şubeye giden siyahi kadının yaşadıkları tüm ülkeyi ayağa kaldırdı. Kadının kahve bardağının üzerine yazılan yazı herkesi öfkelendirdi. Ülke bu olayla çalkalanıyor. Starbucks'un özür için yaptığı hareket ise olaydan daha beter. Bu kadar da olmaz pes artık! İşte detaylar...

İSMİ YERİNE ÖYLE BİR ŞEY YAZDILAR Kİ...

ABD'nin Maryland eyaletinde bulunan bir Starbucks şubesine giden Monique Pugh, kahve sparişini vererek sırada beklemeye başladı. Sonunda siparişini alan kadın, bardağın üzerinde ismi yerine 'Maymun' yazdığını gördü. İsmini sözlü olarak kasiyere söylediğini belirten Pugh, "Kasiyerdeki hanımefendi adımı sordu ve ben de ona söyledim. Hepsi bu" ifadelerini kullandı.

SKANDAL OLAY TÜM ÜLKE BUNU KONUŞUYOR

Karılaştığı ilginç manzara karşısında sakinliğini koruyan Pugh, şoku atlattıktan sonra kasada bulunan baristaya yanlışlık olduğunu ve içeceğini yenilemeleri gerektiğini belirtti. Baristaların sözleri karşısında dalga geçtiklerini söyleyen Pugh, "Neden mağazada o an bulunan tek Siyahi insan ben iken fincanımda 'maymun' yazdığını sordum ve bana omuz silkerek hata olmuş dedi" şeklinde konuştu. Pugh, erkek baristanın özür dilemediğini yalnızca paranın ödendiğini de sözlerine ekledi.

b56.jpg

ÖZÜRLERİ KABAHETLERİNDEN BETER

Yaşadığı olay sonrası mağazadan çıkan siyahi kadın, kendisiyle iletişime geçen mağaza genel müdürünün durumun yanlış telaffuzdan ibaret olduğunu söylediğini kaydetti. Aynı zamanda mağaza müdürü kadına Starbucks'tan bedava içecek ve bedava sandviç vermeyi önerdi. Pugh, "Reddettim... çünkü bu teklif saygısızca geldi. Bana bunu teklif etmesi saygısızlıktı" diye konuştu. Pugh, mağaza sahibinin daha sonra kendisiyle temasa geçtiğini ve özür dilediğini dile getirdi.

kmhhghg.jpg

Bir Starbucks kurumsal temsilcisi, olayı doğrularken, siparişi alan çalışanın açığa alındığını belirtti. Ayrıca olayın meydana geldiği mağazanın başka bir şirkete ait bir franchise olduğunu da sözlerine ekledi. Starbucks temsilcisi, diğer şirkete yönelik soruşturma başlattığını ve personel için ek eğitim sözü verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN