Putin'e tepki göstermek için canına kıydı! Ünlü rapçi video paylaşarak 27 yaşında intihar etti

Putin'e tepki göstermek için canına kıydı! Ünlü rapçi video paylaşarak 27 yaşında intihar etti

Rusya'da Walkie olarak bilinen ve ciddi bir hayran kitlesine sahip olan rap yıldızı Ivan Vitalyevich Petunin, Rusya Devlet Başkanı Putin'in seferberlik kararını protesto eden bir video yayınladı. Bunun sonrasında ünlü rapçi intihar etti. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in "kısmi seferberlik" ilanıyla Rus erkeklerinin daha geniş bir yaş grubunda istihdam edilmesi tartışma yaratırken, Ruslar arasında endişe devam ediyor. Askerlik çağındaki birçok Rus vatandaşı sınırın yolunu tuttu. Rus rapçi askerde savaşmamak için intihar etti.

İNTİHAR EDEREK CANINA KIYDI

Walkie sahne adını kullanan Ivan Vitalyevich Petun, Rusya'nın güneyindeki Krasnodar kentinde intihar ettiğine yönelik iddialar ortaya atıldı. Wall News'e göre, 27 yaşındaki Walkie kısa süre önce Telegram kanalında bir video paylaştı. Rapçi, videosunda herhangi bir ideal veya kişi için kimseyi öldürmek istemediğinin altını çizdi. Rapçinin cesedi Kongressnaya caddesindeki yüksek bir bina etrafında bulunması büyük bir tepkiye neden oldu.

HAZIR DEĞİLİM

Ünlü rapçi videosundaysa şu ifadeleri kullandı:

“Bu videoyu izliyorsanız, artık hayatta değilim. Cinayetin günahını ruhuma alamam ve almak da istemiyorum. Herhangi bir ideal için öldürmeye hazır değilim.”

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN