Ramazan Kadirov'dan 'Kiev' iddiası: Tekrar saldıracağız

Ramazan Kadirov'dan 'Kiev' iddiası: Tekrar saldıracağız

Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, Rusya'nın Ukrayna'da başkent Kiev olmak üzere diğer başka kentlerde de askeri harekatlar düzenleyeceğini açıkladı. Kadirov, kişisel hesabına yüklediği videoda "Sizi temin ederim ki, bir adım bile geri atılmayacak" ifadelerini kullandı.

Rusya'nın Ukrayna'ya olan işgaline destek veren Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, Telegram hesabından Rusya'nın Ukrayna'da sadece Mairupol'e değil, başkent Kiev ve diğer başka kentlere yönelik askeri harekatlar düzenleyeceğini belirtti.

BBC'nin haberine göre Ramazan Kadirov yüklediği videoda, Ukrayna'nın doğusundaki Luhansk ve Donetsk bölgelerini "tamamen özgürleştireceklerini", daha sonra da Kiev ve diğer kentleri alacaklarını söyledi.

Kadirov, "Sizi temin ederim ki, bir adım bile geri atılmayacak" dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i destekleyen Kadirov, Putin'in en çok güvendiği isimler arasında yer alıyor. ABD ve Avrupa Birliği, Kadirov'u, Çeçenistan'da insan hakları ihlalleri yapmakla suçluyor.

Kadirov ise kendisine yönelik tüm suçlamaları reddediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN