Rakka’da bomba yüklü araçla saldırı: Ölü ve yaralılar var

Rakka’da bomba yüklü araçla saldırı: Ölü ve yaralılar var

Suriye’nin Rakka şehrinde bomba yüklü bir araç patladı. Gelen ilk bilgilere göre ölü ve yaralılar var...

Suriye medyasında yer alan haberlerde, terör örgütü PKK/PYD/YPG’ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri’nin (SDG) kontrolünde bulunan Rakka şehrinde bomba yüklü aracın patlaması sonucu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

2 bombanın, ardından da mayının patladığı olayda hayatını kaybedenler arasında kadın ve çocukların da bulunduğu ifade edildi. Bazı haber kaynakları ise 4 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Fırat Nehri’nin doğusunda bulunan ABD destekli Suriye Demokratik Güçleri tarafından kontrol edilen bölgelere yapılan saldırılarda sürekli artış olduğu kaydediliyor. YPG öncülüğündeki ABD destekli grup, DEAŞ militanlarının Suriye’deki son yerleşim bölgelerinde yaşadıkları yenilgiden sonra saldırılarını artıracağı konusunda uyardı.

RAKKA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN