Rihanna anne oldu: İşte ilk fotoğraf

Rihanna anne oldu: İşte ilk fotoğraf

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, erkek bebek dünyaya getirdi. Rihanna'nın bebeğiyle ilk fotoğrafları ortaya çıktı.

Rihanna, geçtiğimiz hafta anne oldu. 34 yaşındaki Rihanna'nın Los Angeles'ta bir hastanede erkek bebeği dünyaya getirdiği öğrenildi. Hem bebeğin hem de Rihanna'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

628740ed4d1fa.png
Barbadoslu dünyaca ünlü şarkıcı sevgilisi ASAP ile ilk çocuklarını kucaklarına aldı. Bebeğin isminin henüz açıklanmadığı ifade edildi.

628740f21bf0e.png

People'ın haberine göre ünlü şarkıcı ve sevgilisinin, Los Angeles'taki evlerinde bebekleriyle birlikte dinlendikleri kaydedildi.

'İHANET' İDDİALARI

Rihanna, bebek heyecanı yaşarken hiç beklemediği bir haberle sarsılmıştı. İddiaya göre; Rihanna, sevgilisi tarafından aldatılmıştı. Rocky'nin, ünlü yıldıza ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile ihanet ettiği ileri sürülmüştü. Ancak taraflar, geçtiğimiz haftalarda "aldatma" ve "ayrılık" söylentilerini yalanlamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN