Rus savaş uçakları İdlib'i bombaladı

Rus savaş uçakları İdlib'i bombaladı

Rusya'ya ait savaş uçakları, Suriye'nin İdlib kentine hava saldırısı düzenledi. Saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 2 sivil yaralandı.

Muhaliflere ait uçak gözlemevi, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Lazkiye ilindeki Hımeymim Üssü'nde 10.02'de havalanan Rusya'ya ait savaş uçağı, İdlib'in güneyindeki Kensafra köyüne 10.24'te hava saldırısı düzenledi." ifadesini kullandı.

1 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Sivil Savunma Medya sorumlusu Firas Halife de, Rus savaş uçaklarının, İdlib'in Kensafra köyüne yaptığı hava saldırısında bir çocuğun öldüğünü, 2 sivilin yaralandığını söyledi.

Söz konusu saldırıda bir hayvan barınağının ve tuğla atölyesinin hedef alındığını belirten Halife, çok sayıda küçükbaş hayvanın da telef olduğunu aktardı.

Diğer yandan Esed rejimi güçleri de gün içinde Cebel Zaviye bölgesinde Fattire, Binin ve Şinan köylerine topçu saldırıları düzenledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN