Rusya kararını verdi: 8 ülkeye yeniden uçuş başlıyor

Rusya kararını verdi: 8 ülkeye yeniden uçuş başlıyor

Rusya, koronavirüs tedbirleri kapsamında 8 ülkeye getirdiği uçuş yasağını kaldırıyor. Buna göre, 10 Haziran'dan itibaren Avusturya, Macaristan, Lübnan, Lüksemburg, Mauritius, Fas, Hırvatistan ve Arnavutluk ile uçuşları yeniden başlatacağı açıklandı.

Rusya, daha önce koronavirüs tedbirleri kapsamında askıya aldığı Avusturya, Macaristan, Lübnan, Lüksemburg, Mauritius, Fas ve Hırvatistan uçuşları 10 Haziran'dan itibaren yeniden başlatma kararı aldı.

Arnavutluk ile düzenli uçuşların yanı sıra charter seferlerin düzenlenmesine de izin verilecek.

Rusya ayrıca Azerbaycan, Ermenistan, Belarus, Yunanistan, Mısır, Katar, Sırbistan, Tacikistan ve Özbekistan'a uçuş sayılarını da artıracak.

NE OLMUŞTU?

Rusya, Mart 2020'de koronavirüs tedbirleri kapsamında birçok ülkeyle askıya aldığı uçuşları, Koronavirüsle Mücadele Merkezi'nin onay vermesiyle Mayıs 2021'de yeniden başlatmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN