Rusya’da geç kaldığı için derse alınmayan öğrenci silahla saldırı düzenledi

Rusya’da geç kaldığı için derse alınmayan öğrenci silahla saldırı düzenledi

Rusya'daki bir kolejde, derse geç kaldığı için sınıfa alınmayan öğrenci etrafa rastgele ateş etmeye başladı. Saldırıda bir öğrenci hayatını kaybetti, 3 öğrenci de yaralandı. Saldırgan ise daha sonra kendisini vurarak intihar etti.

Rusya’nın Blagoveşçensk kentindeki Amur İnşaat ve Kamu Kurumları Koleji’nde okuyan Kasyan K. (17) adlı öğrenci, derse geç kaldığı için sınıfa alınmaması sonucu, taşıdığı silahla rastgele ateş etmeye başladı.

1 ÖĞRENCİ ÖLDÜ, 3 ÖĞRENCİ YARALANDI

Silah seslerinin duyulmasıyla kolej genelinde panik havası hakim olurken, 1 öğrencinin isabet eden kurşun sonucu hayatını kaybettiği, 3 öğrencinin ise yaralandığı belirtildi. Polisten yapılan açıklamada, saldırgan Kasyan K.’nın olay yerinde kendisini vurarak intihar ettiği bildirildi.

19-11/14/resimid_13629684.jpg

Saldırıda yaralanan öğrencilerin, 17, 19, 20 yaşlarında oldukları belirtilirken, Rusya Federasyonu Araştırma Komitesi resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, silahlı saldırıya ilişkin geniş çaplı cezai soruşturma başlatıldığı bilgisini paylaştı.

RUSYA/DHA

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN