Rusya’da uçak ve helikopter acil iniş yaptı

Rusya’da uçak ve helikopter acil iniş yaptı

Rusya’nın Tver bölgesinde Mi-8 helikopteri, Arhangelsk bölgesinde ise AN-2 uçağı acil iniş yaptı.

Rusya’nın iki farklı bölgesinde uçak ve helikopter acil iniş gerçekleştirdi. Rusya Acil Durumlar Bakanlığının yaptığı açıklamaya göre, Arhangelsk bölgesinde Antonov AN-2 model uçak acil iniş yaptı. Arhangelsk’ten Mezen’e uçan uçağın kalktıktan 50 kilometre sonra acil iniş gerçekleştirdiği bildirildi. Olay yerine intikal eden arama kurtarma ekipleri, 11 yolcu ve kabin ekibinden ölen ya da yaralanan olmadığını bildirdi.

TVER BÖLGESİNDE Mİ-8 HELİKOPTERİ ACİL İNİŞ YAPTI

Tver bölgesinde, Mil Mi-8 tipi helikopter sert bir iniş yaptı. Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamada, “Mi-8 helikopteri zorlu bir iniş yaptı. Alınan ilk bilgilere göre, dört kişi bulunuyor” ifadeleri kullanıldı. Kazada ölen olmadığı açıklanırken, yaralılar hakkında açıklama yapılmadı. Acil Durumlar Bakanlığı, helikopterin düştüğü bölgeye kurtarma ekiplerinin gönderildiğini duyurdu.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN