Rusya'dan ABD'ye: Yeni önlemler almaya hazırız

Rusya'dan ABD'ye: Yeni önlemler almaya hazırız

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, ABD'nin gerilimi tırmandırmaya devam etmesi halinde yeni önlemler almaya hazır olduklarını söyledi. Lavrov, ayrıca Biden'ın Putin ile görüşme teklifinin olumlu karşılandığını belirtti.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Rossiya 1 televizyonunda katıldığı bir programda Rusya ile ABD arasındaki ilişkilerde son dönemde yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

"YENİ ÖNLEMLER ALMAYA HAZIRIZ"

Lavrov, "ABD'lilerin son hasmane adımlarına verdiğimiz yanıtta her şey söylendi. Aldığımız tüm önlemleri açıkladık ve gerilimi tırmandırmaya devam ederlerse yenilerini almaya hazırız" dedi.

"BIDEN'IN TEKLİFİ OLUMLU KARŞILANDI"

Bu arada Lavrov, ABD Başkanı Joe Biden'ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yaptığı görüşme teklifinin olumlu karşılandığını ve bu olasılıkla ilgili çalışma yürütüldüğünü belirtti.

Lavrov, "Devlet Başkanı Putin'in talimatıyla Başkan Biden'ın görüşme teklifinden bahsettim. Bu teklif olumlu karşılandı ve şu anda inceleniyor" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN