Rusya’nın Suriye Özel Temsilcisi Lavrentiev, Esad ile görüştü

Rusya’nın Suriye Özel Temsilcisi Lavrentiev, Esad ile görüştü

Rusya’nın Suriye Özel Temsilcisi Aleksander Lavrentiev ve Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin, Beşar Esad ile Şam’da görüştü.

Rusya’nın Suriye Özel Temsilcisi Aleksander Lavrentiev ve Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin Şam’a giderek Esad ile görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmeye Ulusal Güvenlik Ofis Başkanı Ali Memlük, Dışişleri ve Gurbetçiler Bakanı Yardımcısı Eymen Sosan ile Rusya’nın Şam Büyükelçisi katıldı.

MASADA İDLİB VE ANAYASA KOMİSYONU VARDI

Rusya Dışişleri Bakanlığı yaptığı yazılı açıklamada heyetler arasında gerçekleşen görüşmede İdlib konusunun ve anayasa komisyonunun oluşturulması gibi konuların ele alındığı belirtildi. Ayrıca görüşmede Rusya tarafının Esad’a ve Suriye ordusuna desteğini yenilediği ve 2 ülke arasındaki stratejik ilişkilere de değinildiği açıklandı.

Suriye Özel Temsilcisi Aleksander Lavrentiev, Esad ile son görüşmesini geçtiğimiz 27 Ekim'de İstanbul'da düzenlenen Suriye Zirvesi’nin hemen ardından gerçekleştirmişti.

MOSKOVA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN