Saatlik 25 dolara uyku uzmanı aranıyor

Saatlik 25 dolara uyku uzmanı aranıyor

Yatak firması Casper, ürünlerini deneme karşılığında saatliği 25 dolara profesyonel uyku uzmanı aradığını açıkladı.

ABD'de yatak firması Casper, profesyonel uyku uzmanı arıyor. Ürünlerini deneme karşılığında firma, uyku uzmanlarına saatte 25 dolar ödeme yapacak.

Fox News'e konuşan Casper şirketinden bir sözcü, "İşe alınacak üç kişi, uyku kişiliklerini en iyi ifade eden konumlardan içerik oluşturma ve uyuma esnekliğine sahip olacak" dedi.

Aday kriterleri

İş ilanına göre uykucuların 'beklenmedik ortamlarda ve halka açık şekilde' uyumayı kabul etmesi gerekiyor. Uykucuların aynı zamanda derin uykuya derin bir aşk besliyor olması bekleniyor. Adaylarda ayrıca şekerleme yapma yeteneği ve mümkün olduğunca fazla uyuma arzusuna sahip olma özelliği aranıyor. Mesai saatleri içerisinde uyumadıkları sırada uykuculardan uykuya dair meselelerden bahsettikleri kısa videolar üretmesi bekleniyor. İşe alınacak kişilerin pijama giymesi zorunlu.

'Bu iş için nereye başvurmam gerekiyor?'

İlk olarak markanın yayınladığı bir TikTok videosuyla yayınlanan iş ilanında, bir Casper mağazasında uyuyan bir kişi yer aldı. İlanın yayınlanmasından bu yana çok sayıda kişi, iş ilanına yorum yaptı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı, uykucu ilanına "Hayalimdeki iş" derken, kimileri de "Bu iş için nereye başvurmam gerekiyor?", ya da "Bir dakika. Uyumak için para alabiliyor muyuz?" diye sordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN