Sarı Deniz'e dökülen petrol miktarı belli oldu

Sarı Deniz'e dökülen petrol miktarı belli oldu

Çin'in en büyük ham petrol terminali açıklarında meydana gelen gemi kazasında denize dökülen petrol miktarının 400 ton civarında olduğu açıklandı.

Sarı Deniz'de Liberya bandıralı bir tanker ile Panama bandıralı yük gemisinin önceki gün çarpışması sonucu tonlarca petrol denize döküldü.

​Çin'in Şandong eyaletinde yer alan ve ülkenin en büyük ham petrol terminali olan Çingdao Limanı'nın 75 kilometre açıklarında meydana gelen kazayla ilgili açıklama yapan denizcilik yetkilileri, "Denize dökülen petrol miktarı 400 ton civarında. Temizleme çalışmaları devam ediyor. Gemilerin limana giriş- çıkışları normal seyrinde" bilgisini paylaştı.

Olayda mürettebattan ölen ya da yaralanan olmazken yakınlarda bulunan gemilere bölgeye 18.5 kilometreden fazla yaklaşmamaları yönünde uyarı yapıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN