Son dakika! İsrail askerleri Filistin'de protestoculara saldırdı... Yaralılar var

Son dakika! İsrail askerleri Filistin'de protestoculara saldırdı... Yaralılar var

Trump'ın Kudüs kararı bölgeyi şimdiden krize soktu. Trump'a tepki yağarken Hamas'ın intifada çağrısının ardından Filistinliler gösterilere başladı. Trump'ın posterleri ve Amerikan bayrakları yakılıyor. Bölgeden gelen son dakika haberlerine göre, İsrail askerleri protesto gösterisi yapan Filistinlilere saldırdı. Haaretz'de yer alan habere göre, çok sayıda yaralı var.

Haaretz gazetesi, İsrail askerleri ile Filistinli göstericilerin Batı Şeria ve Gazze'de çatıştığını bildiriyor. Çok sayıda göstericinin yaralandığı olayların fotoğraflarını uluslararası haber ajansı Reuters dünyaya servis ediyor.

İsrail ordusu, Batı Şeria'ya asker yığma kararı aldığını duyurmasının ardından, Haaretz Batı Şeria'da 14 protestocunun biber gazından, iki Filistinlinin de plastik mermi nedeniyle yaralandığını aktarıyor.

17-12/07/8443012.jpg

İsrail askerleri Gazze sınırını toplananları dağıtıyor, çatışmada yaralılar var.

Ramallah, Tulkarm ve Nablus'ta yüzlerce gösterici sokağa çıkmış durumda.

İsrail ve ABD bayraklarını yakan eylemcilerin öfkesinden Donald Trump posterleri de nasibini alıyor.

17-12/07/8443767.jpg

17-12/07/8444379.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN