Son dakika! Jeffrey: Suriye'den adım adım çekileceğiz

Son dakika! Jeffrey: Suriye'den adım adım çekileceğiz

ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey, Suriye'den geri çekilmeyle ilgili önemli bir açıklamalar yaptı. Jeffrey "Çekildiğimiz bölgelere Beşar Esad yönetiminin girmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

ABD'nin Suriye özel temsilcisi James Jeffrey, Suriye'den çekilme planını ‘hızla ve aniden' hayata geçirmeyeceklerini söyledi. Münih Güvenlik Konferansı'nda konuşan Jeffrey, "Müttefiklerimize sürekli olarak söylüyoruz ki bu ani ve hızlı değil, adım adım ilerleyecek bir çekilme olacak" dedi. 

Jeffrey'nin, "Buradaki kapasitemizi koruyacağız ve çekilme ortaklarımızla koordinasyon halinde olacak" deyip, "Çekildiğimiz bölgelere Beşar Esad yönetiminin girmesine izin vermeyeceğiz" demesi dikkat çekti.

Jeffrey, "Washington'ın Suriye'nin kuzeydoğusundaki hedeflerine büyük ölçüde ulaşıldı ve IŞİD'le savaşmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN